Wat groeit hier…

Thwan van Gennip heeft zich toegelegd op de opkweek en vermeerdering van aardbeienplanten, de opkweek van asperge-,  frambozen- en bramenplanten, productieteelt van aardbeien,  frambozen en bramen op substraat. Met een betrokken en ambitieus team gaat Thwan van Gennip altijd voor 100% resultaat. En daar heeft ú profijt van.

De Kiem van het bedrijf

Grondlegger Simon van Gennip startte in 1962 het bedrijf als producent van plantmateriaal voor vollegronds groentegewassen en zachtfruit. Vanaf de beginjaren is het teeltplan altijd sterk toegespitst op de behoefte vanuit de markt en als gevolg daarvan ook voortdurend aan verandering onderhevig. Gedurende de laatste tientallen jaren is de teelt van groentegewassen volledig afgebouwd. Naast productie van groente en fruit is Simon in 1962 begonnen met het produceren van plantmateriaal voor aardbeien en asperges. In 1999 heeft Thwan het bedrijf overgenomen en zich voornamelijk gefocust op verbetering van de teelt van aardbeien-, asperge- , frambozen- en bramenplanten.

Door van vroeger uit altijd bovenop wijzigingen en vernieuwingen in de plantenteelt te zitten heeft het bedrijf een vooraanstaande positie in kunnen nemen die het voor afnemers zeer aantrekkelijk maakt.

Reviews

Hoogwaardige trayplanten

Van bestelling tot aflevering alles goed geregeld. Er wordt tijd genomen om een goed advies te geven. Jullie weten waar jullie het over hebben en de planten zagen er goed uit.

Super Elsanta planten!

De planten die jullie geleverd hebben zien er erg goed uit. Niks uit hoeven te sorteren, geen voorbloei, geen onkruid en de planten zijn goed gelijkmatig. Complimenten!

Een simpel mailtje volstaat:

Thwan van Gennip wil u graag kennis laten maken met zijn service, producten of diensten. Stuur ons dus gerust een mailtje.